sobota 21. prosince 2013

Nejepičtější roznožky

Všechno to začalo postradatelným Jean-Claude Van Dammem. Za zvuku new age hitovky Only Time let nultých od Enyi pronášel moudra o svém životě a mezi rozjíždějícími náklaďáky od Volva předvedl nejepičtější ze svých roznožek. Kromě více než šedesáti milionu shlédnutí si také vysloužil celou řadu parodií. Mimo jiné i ve světě politiky.


Roznožku udělali i Putin mezi stíhačkami a Obama mezi letadlovými loděmi. Ukrajinský prezident Janukovyč se snažil udělat ještě epičtější roznožku mezi Evropskou unií a Ruskem, ale jak to dopadlo můžete vidět v novinách (h/t Saša). Tento obrázek jste mohli vidět už na facebookové stránce mého blogu.


V USA se roznožil i majitel dopravní firmy a republikánský kandidát do Sněmovny reprezentantů z 10. okrsku v Georgii Mike Collins (ok, takhle není moc epická).


Roznožky nedělali jen vrcholní politici, ale také obyčejní lidé. Jako například tito nemytí palestinští hoši z Gazy. Pokud neovládáte arabštinu, pusťte si k tomu anglické titulky.


Nakonec se roznožovalo i v Česku. První na řadu přišel náš ctihodný prezident.


A během koaličních vyjednávání se rozkročil na koláži od aTea i Bohuslav Sobotka. Miroslav Hylš si všiml, že v pozadí čeká na Sobotku úsvit. 


Nakonec roznožil i Chuck Norris. Veselé Vánoce.